(+373) 60 028 028, (+373) 79 028 028  E-mail: alimconstructgrup@gmail.com

 Chisinau, str. Alexei Mateevici 27/1, et. 1, of. 1

Compania noastra va ofera urmatoarele servicii

Modernizarea, transformarea, restaurarea tuturor tipurilor de construcţie

Modernizarea, transformarea, restaurarea tuturor tipurilor de construcţie

Cînd intervine necesitatea şi avem posibilitatea de a ne putea construi sau renova o locuinţă a noastra, dorim să o facem cît mai ideală: să fie modernă, confortabilă, trainică, şi nu în ultimul rînd economa. Această muncă trebuie să fie realizată de specialişti calificaţi în domeniul construcţiei, care vă vor transforma casa în una modernă şi cît mai funcţională. Sectorul „Restaurarea clădirilor“ reprezintă pentru „AlimConstruct Grup” disponibilitatea permanentă de a adopta noile evoluţii din domeniul materialelor, al ştiinţei şi tehnicii, şi de a le transpune în practica de zi cu zi a construcţiilor, care conduc la inovarea continuă a întreprinderii. Pentru construcţia şi restaurarea clădirilor compania noastră foloseşte materiale de înaltă calitate, care şi de asemenea sunt, produse ecologic pure şi corespund standardelor şi cerinţelor actuale.

Reparaţii la cheie, lucrări de reparaţie şi finisare

Reparaţii la cheie, lucrări de reparaţie şi finisare

Reparaţia apartamentului sau a casei la momentul actual este o problemă cu care se confruntă fiecare, deoarece există o gamă largă de companii care vă oferă asemenea servicii. De aceea noi vă venim în ajutor punîndu-vă la dispoziţie serviciile noastre care au următoarele priorităţi:
 • Un numar mare de angajaţi calificaţi care au un staj de munca în domeniul construcţiei minimum 10 ani.
 • Act de Garanţie pe lucrările efectuate min. 6 ani (în dependenţă de lucrările efectuate).
 • Iesirea specialistului la obiect pentru o consultaţie şi pregătirea divizului de lucrări – gratis
 • Prezentarea certificatelor de calitate a tuturor materialelor care urmează să fie folosite pentru lucrări.
 • Întocmirea unui contract care vă oferă siguranţă că lucrările vor fi efectuate în termenul stabilit şi la un nivel înalt.
 • Efectuarea lucrărilor de o grupă de profesionişti la un nivel înalt şi la cel mai mic preţ de pe piaţa din Republica Moldova.

Design Interior şi Exterior

Design Interior şi Exterior

Cel mai frecvent la amenajarea unei locuinţe noi avem nevoie de un sprijin, care ar putea să ne ghideze cum să folosim spaţiul într-un mod cît mai funcţional şi mai confortabil, de aceea noi vă oferim posibilitatea să beneficiaţi de seviciul design interior, care vă va ajuta să faceţi alegerea perfectă. Deoarece inovaţia, apare doar atunci cînd visăm, noi vă ajutăm să păşiţi în casa în care aţi visat-o dintotdeauna acum. Cu ajutorul echipei noastre de tineri profesionişti, noi vă vom defini aşteptările, deoarece imaginaţia este mai presus de cît cunoştinţele. Meseria noastră noi am însuşit-o deja, de aceea încredinţaţine nouă procesul de construcţie, proiectare şi amenajare, şi doar atunci veţi obţine casa pe care aţi dorito dintotdeauna.

Construcţii metalice civile şi industriale

Construcţii metalice civile şi industriale

Construcţiile metalice reprezintă o soluţie de viitor în domeniul construcţiilor. Această modalitate de a construi este demult utilizată în alte ţări cu o mai mare experienţă în construcţii, în Republica Moldova sistemul fiind relativ la început. Compania „AlimConstruct Grup” utilizează construcţiile metalice în următoarele domenii: hale industriale, depozite, case de locuit, mansarde, garaje, containere, parcări, acoperişuri cu pereţi subţiri, diferite alte anexe.

Construcţiile metalice au următoarele priorităţi:

 • Construcţiile metalice se efectuează într-un timp mai scurt în raport cu construcţiile clasice.
 • Rezistenţa în timp a structurii. Profilele metalice sunt acoperite cu un strat de zinc făcînd astfel să dispară pericolul de a rugini. Deasemenea nu este obligatorie vopsirea lor, întreţinerea fiind minimă.
 • Proprietăţile mecanice sunt deosebite, construcţiile realizate din structură metalica uşoară avînd o durată lungă de viaţă.
 • Costul cu fundaţia este mic. Datorită greutăţii uşoare a profilelor nu este necesară turnarea unei fundaţii foarte mari.
 • Preţul unei astfel de construcţii este considerabil mai mic faţă de alte sisteme de construcţie.

Partenerii noștri

 • Climate
 • Knauf
 • Maxprof
 • Parket Line
 • Montaco

  Adresa:
Moldova, Chisinau, str. Alexei Mateevici 27/1, et. 1, of. 1

 Telefoane:
(+373) 79 028 028, (+373) 60 028 028